Adalee.ro

Cauta

Categories

 

 

Termeni si conditii

Bine ati venit in magazinul online Adalee.ro - sursa ta de inspiratie pentru crearea bijuteriilor handmade!
Inainte de plasarea unei comenzi va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestui site.
Prin folosirea sau plasarea unei comenzi pe Adalee.ro va dati acceptul aupra conditiilor mentionate mai jos.

Site-ul Adalee.ro este proprietatea firmei  Onixia Accesorii SRL si si este aparat de Legea Drepturilor de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul Adalee.ro a oricaror elemente din site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele pot diferi in orice fel fata de imaginea afisata pe site.
Facem eforturi pentru ca pozele produselor sa fie cat mai aproape de realitate dar din cauza unor factori ce nu depind de noi acest lucru nu este intotdeauna posibil.
Pozele de produs sunt realizate de catre site-ul Adalee si sunt proprietatea acestuia. Este interzisa folosirea lor in alte scopuri decat aceea de informare pe site-ul nostru.

Toate preturile afisate pe site contin TVA. Adalee.ro isi rezerva dreptul de a schimba preturile si descrierile produselor afisate pe site fara o notificare prealabila.

Site-ul Adalee.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventuale greseli de tiparire si afisare. Incercam sa remediem in cel mai scurt timp posibil eventualele greseli.

Comanda minima in acest magazin este de 25lei. Site-ul nu accepta comenzi sub aceasta valoare. Acest lucru este valabil si pentru comenzile de completare.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Promotii
Site-ul Adalee.ro stabilileste promotiile pe care le ofera clientilor si regulamentele acestora. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Politica de returnare
In cazul in care sunteti nemultumit de produsele comandate le puteti returna in termen de 10 lucratoare de la data primirii. Inainte de a returna produsele va rugam sa ne contactati la adresa de email adalee@adalee.ro si sa mentionati in mesaj numarul comenzii din care doriti sa returnati produse.
In maxim 15 de zile de la data returnarii veti primi contravaloarea comenzii.
Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client.
Returnarea produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin legea nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta.
Conform legislatiei mentionate, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire.
Legislatia romaneasca prevede urmatoarele: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 15 zile lucratoare, fara penalitari si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor".

Site-ul Adalee.ro nu ofera nici un fel de garantie directa sau indirecta ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor dvs.

Site-ul Adalee.ro functioneaza conform prevederilor legale in vigoare.