Sumar comanda
 
  Total: 0,00 leiff (empty)

  Comanda minima in magazinul Adalee.ro este de 25lei.

  LIVRAREA se va faceprint urmatoarele firme de curierat:

  Fan Courier

   - Bucuresti  - 12 lei pentru comenzi intre 25 si 150 lei
   - Provincie - 15 lei pentru comenzi intre 25 si 150 lei
   - GRATUIT pentru comenzi peste 150 lei

   -  NU se mai livreaza sambata decat contracost (cost suplimentar de 7,14 lei). Va rugam sa ne contactati daca doriti acest serviciu.

  Va rugam sa verificati daca curierul livreaza in localitatea dvs. fara Km suplimentari AICI In caz contrar coletul va fi expediat automat prin DPD la tariful de 18 lei

  DPD

   - 18 lei oriunde in tara fara taxe de km suplimentari.
   - GRATUIT pentru comenzi peste 150 lei

   -  NU livreaza sambata.

  PLATA:

   - Ramburs -platesti produsele la livrare

   - Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

  In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

   - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

   - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

  Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!


  EXPEDIEREA:


  Comenzile din zilele lucratoare primite pana la ora 14:00 sunt procesate si expediate in aceeasi zi iar comenzile primite dupa aceasta ora sunt procesate si expediate a doua zi. Comenzile primite in week-end sunt expediate luni.

  Coletul va ajunge la dvs.  in 24-48h daca ati optat pentru curier rapid.

  Informatii comanda:
  In contul dvs. puteti urmari procesul in care se afla o comanda pe intreaga perioada de la plasare pana la livrare (statusul comenzii). Veti primi de asemenea e-mail cand comanda dvs. este expediata de catre noi, in care veti primi un numar de urmarire al coletului cu care puteti verifica online traseul coletului.
  Comenzile sunt expediate in ordinea sosirii lor.

  Imediat dupa plasarea unei comenzi trebuie sa primiti un email de confirmare a comenzii. Daca acest email nu a sosit la dvs. va rugam sa verificati daca comanda s-a plasat corect si in caz contrar sa ne contactati.


  In momentul plasarii unei comenzi trebuie sa fiti disponibil pentru a o primi, magazinul Adalee nu rezerva produsele, comenzile se trimit imediat dupa pregatirea lor.

   

  Discount:

  Comenzi de peste 400 lei - 5%

  Comenzi de peste 700 lei - 10%

  Comenzi de peste 1200 lei - 12%

   

  Discountul se automat in cos.